Calitate si profesionalism

Trebuie sa incerci serviciile noastre. Vei fi impresionat!

Scaunele din piele, televiziunea full HD, sistemul de sunet surround si mai ales profesionalismul angajatilor te vor face sa te intrebi cum de nu ai apelat la noi pana acum.

In sistemul nostru de valori, luxul si calitatea sunt servicii standard.

Fa o rezervare pentru un taxi limuzina si bucura-te de confortul calatoriei. De restul ne ocupam noi.

Testimoniale
Best service taxi provided - Nikolai
Happy new year and thank you. Was very nice Trip to Castle Dracula.
Taxi Bucharest - Bucharest Taxi
Thank you for waiting. I recomended you any time. Regards, Robert ...
Taxi Bucharest - Jim
- Dear Taxi Bucharest. This is just to say "thank you" for your exce ...
WE TWEET / CIRIPIM
Despre noi

Bine ai venit! Daca ai ajuns pe site-ul nostru inseamna ca si tie, ca si noua, iti place ca fiecare detaliu al calatoriei tale sa fie perfect.

 

De ce noi?! Pentru ca nu suntem decat furnizori de serviciu de transport (taxi), deci nu ai costuri suplimentare ca agentie de turism.

 

Aseaza-te confortabil si uita de stresul pe care il intampini de fiecare data cand ai nevoie de un simplu transfer la aeroport sau de o calatorie mai lunga.

 

Din dorinta de a fi mereu competitivi si de a raspunde prompt nevoilor tale, noi am creat un serviciu Unic in Romania. Nu este un serviciu obisnuit de taxi, deci nu vei avea parte de surprize neplacute sau de lipsa de seriozitate. Este un serviciu de transport care iti asigura calitate, promptitudine, seriozitate, siguranta, confort, dar si un pret accesibil in acelasi timp. Si pentru ca Romania are regulile ei, soferul are grija ca tu sa ai vacanta sau calatoria de afaceri perfecta si linistita. Tot el te va ajuta cu sfaturi, sau te va indruma catre cele mai bune servicii, fie ca vrei sa vizitezi un loc, sa te cazezi undeva, sa mergi la un casino, intr-un club sau intr-un restaurant.

 

Si pentru ca tu esti cel mai important pentru noi, daca traficul este cateodata aglomerat, nu iti face probleme. Calatorind cu Taxi Bucuresti ai tot timpul acces gratuit la internet, chiar in interiorul masinii. In plus, poti urmari un DVD cu filmul tau preferat, poti asculta muzica preferata, chiar si de pe stick-ul tau, sau te poti uita la emisiunea ta preferata de la televizor.

 

Ne-am gandit si la cei mici, asa ca daca vei fi insotit de copii, si ei se vor putea bucura de jocurile destinate lor , de muzica, sau de desenele animate preferate.

 

Vrei sa faci o rezervare? Nimic mai simplu. Dureaza foarte putin si vei primi raspunsul nostru in cel mai scurt timp posibil. Trebuie doar sa intri in pagina Rezervari sau sa ne contactezi la numerele de telefon din sectiunea Contact. Plata se poate face cu credit card sau cash.

 

Inca nu esti convins? Intra in pagina de Servicii sau viziteaza Galeria foto pentru mai multe detalii.